dilluns, 29 de març del 2010

Trobada


El proper dissabte 10 d'abril a les 13h, cel.lebrarem al pati de l'ateneu la primera jornada de voluntaris, on escaurem i exposarem els actes i concentracions, i buscarem la complicitat dels voluntaris per tirar endavant el nostre full de ruta tot cel.lebrant una botifarrada.
Els tiquets pel dinar, estaran a la venda a la Teteria Índia i al Bar de L'Ateneu, a partir del dilluns 29 de març al preu, 8 euros.
No hi faltis!

1 comentari:

  1. Un andalús , un angles , un argenti i una argentina i altres persones vingudes a Catalunya donen suport a les Consultes.
    Potser uns a favor del si , potser uns a favor del no, l´important es que creuen en el dret a decidir i a participar en una consulta democràtica.
    El Justo Molinero , Matthew Tree , Diego Arcos i Patricia Gabancho han votat o votaran en les Consultes sobre la Independència que s´estan fent arreu de Catalunya.
    A mi s´em fa estrany que persones anomenades catalanistes d´arrel no tan sols diuen que això es perdre el temps sinó que a vegades em sembla que en fan mofa.
    I em sap greu.
    Al cap i a la fi el que volem es participar i decidir.
    Que ara no es vinculant? D´acord. però tota aquesta feina que estan fent els voluntaris i voluntaris del país be es mereixen un respecte.
    Tenim de perdre la por i mirar endavant , participar en les Consultes no significa la fi del mon !

    ResponElimina