dissabte, 5 de juny del 2010

Èxit del debat de polítics sobre la independència

Una seixantena de persones van assistir al debat entre representants de diversos partits polítics sobre la independència. El debat va ser tot un èxit, el públic va omplir la sala de la Unió Coral i l'acte va servir per recollir l'expressió de diferents opinions i va ser molt interessant; des de la Plataforma Sant Feliu Decideix volem agrair la implicació dels polítics que van participar d'aquesta taula rodona, així com a tot el públic que va poder assistir al debat i intervenir per fer algunes preguntes.














L'acte va estar moderat pel periodista Joan Foguet i els representants dels diferents partits polítics van ser Mbaye Babacar Gaye, d'Afrocatalans (Nous Catalans de CIU), un d
els ponents de la llei de consultes, Pere Aragonès (ERC), el president del grup parlamentari d'ICV i veí de la ciutat (Jaume Bosch) i Sergi Jiménez (PP).

Us deixem amb algunes de les imatges d'ahir i us recordem també que avui estem instal·lats durant tot el dia a la Festa de Mas Lluhí on podeu passar i fer el vostre vot anticipat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada