QUI SOM?


Sant Feliu Decideix va néixer com a reacció ciutadana, davant l'allau de consultes populars sobre la Independència de Catalunya que havien tingut lloc arreu del país. 
La mobilització ciutadana davant un retall de llibertats és la primera de les nostres causes. Dins d'una societat on es presumeix de democràcia i de sistema just i equitatiu, se'ns priva de decidir sobre certs aspectes que poden ser claus en el desenvolupament del nostre país. Qui és que els ha donat el privilegi per a censurar la veu del poble? Quines són les seves pors? És que potser temen que el poble expressi la seva opinió? 
Aquesta és la primera causa de la plataforma, però pot venir seguida de més causes en favor de la plena democràcia, on seguirem sent una entitat en favor de la democràcia i la mobilització ciutadana. 
Amb un equip de gent, 100% voluntaris, estem tirant endavant aquesta reacció a la censura. Poc a poc anem creixent dia a dia, a dia d'avui (25-A) ja som més de 200 voluntaris; potser hi va haver qui creia que no arribaríem a tant encoratjadora xifra, però avui, a falta de 2 mesos per la consulta, ja hem arribat als 200. 
Hem celebrat una botifarrada popular amb els voluntaris, hem estat presents a la celebració de la Diada de Sant Jordi, hem estat presents en punts d'afluència informant sobre la nostra causa, difonent la nostra radicalitat democràtica, i seguirem fent-ho. 
De cara als propers mesos, durem a terme un seguit d'actes per seguir estant presents a la vida del poble i fer saber a tothom que el 20 DE JUNY CAL ANAR A VOTAR! Durant la fira de Maig, facilitarem el VOT ANTICIPAT, perquè cal posar facilitats als ciutadans de Sant Feliu. Entre d'altres, farem conferències amb personalitats sensibilitzades amb la causa, farem una diada intensiva de la plataforma amb concerts, actuacions i animació infantil i també farem una mostra de cinema, a més d'altres projectes que estem madurant. 

Des d'aquesta pàgina, trobaràs informació referent als actes que anem duent a terme per tal que el dia 20 de juny sigui possible la consulta, a més d'altres notícies interessants relacionades amb les consultes populars arreu de Catalunya.
També podeu afegir-vos al grup de FACEBOOK de Sant Feliu Decideix, i aquells que es vulguin adreçar a nosaltres per qualsevol dubte o vulguin fer-se voluntaris, ho podeu fer enviant un correu a sfdecideix@gmail.com.

Cada voluntari pot escollir la seva implicació, tot depèn de la disponibilitat de cadascú. Ànims!

Cal reaccionar davant aquelles institucions que retallen les nostres llibertats, tant si votes SÍ com si votes NO, cal que et mobilitzis per fer sentir la veu del nostre poble.