dimecres, 26 de maig del 2010

Moció aprovada però retallada

Avui, dimarts 25 de maig, s'ha celebrat a Sant Feliu de Llobregat el ple municipal del mes de maig on, entre d'altres, s'ha debatut i aprovat la moció presentada per la Plataforma Sant Feliu Decideix, en la qual demanàvem el suport a les consultes populars i, en el nostre cas, a la Consulta sobre la Independència. La nostra sorpresa ha estat quan després dels arguments de cada grup municipal i els seus vots respectius, (amb els quals s'aconseguia una majoria vàlida per aprovar la moció: A favor 3CiU, 1 Erc, 7Icv// En contra 8 Psc, 2 PP), el senyor Vàzquez (alcalde) ha vetat la votació, argumentant il·legalitats en la moció. Argumentant el punt número 3 dels acords de la moció on posava textualment: 3. Demanar a l’ajuntament que col.labori en la logística en el mateix sentit de col.laboració que fa amb les altres entitats de la ciutat.
Deixant enrere tot perfil polític, creiem que no demanem pas res més que la igualtat amb la resta de entitats o plataformes de Sant Feliu, i avui l'alcalde ens ha donat l'esquena i ens ha demostrat el seu perfil menys democràtic, davant del qual expressem decepció i sorpresa.
Com a entitat en defensa de la democràcia, un fet així ens encoratja encara més, doncs acredita la nostra lluita, demostrant les mancances legals i morals evidents en el sistema, i ens dóna més força per seguir amb el nostre full de ruta.
No entenem quina por pot fer a l'alcalde Vàzquez que el seu poble opini però, tot i dir que no posarà pals a la roda, ens ha demostrat tot el contrari i això ens farà més forts, ja que tot i que no ens deixa més opció que comptar amb els locals i equipaments que ens cedeixin les entitats i voluntaris, ara passem a ser una plataforma 100% popular, amb el suport del ple municipal, però amb la retallada del senyor alcalde. No deixarem que això aturi la consulta, seguim endavant més entusiasmats que mai, perquè sense adonar-se'n, avui el senyor alcalde ens ha donat la raó i ha plasmat la pobresa democràtica que viu avui en dia el nostre país.
Visca la democràcia! Visca Sant Feliu!

PLATAFORMA SANT FELIU DECIDEIX!

2 comentaris:

  1. Absolutament lamentable l'actitud de l'alcalde. Democràcia de perfil baix

    ResponElimina
  2. Jo si entenc quina por li fá a l'alcalde, te por de que s'arrivin a fer altres consultes que si afectan directament als plans urbanístics i especuladors que tenen en marxa.

    ResponElimina