diumenge, 20 de juny del 2010

Primers resultats de participació

20 de juny, Sant Feliu decideix juntament amb una quarantena de municipis més de Catalunya. Amb dades de les 5 de la tarda, l'escrutini estima un 5,3% de participació. 1764 persones han votat en el transcurs d'una jornada festiva que s'està celebrant amb normalitat i sense cap tipus d'incidència.
Fins ara, la ciutadania ha votat en les diferents seus establertes per diferents barris del municipi. El Centre Parroquial i l'Ateneu Santfeliuenc, els punts més cèntrics, han concentrat la majoria d'afluència.
Sant Feliu de Llobregat és la seu de la Coordinadora Nacional i ha aplegat observadors internacionals i mitjans de comunicació que van informant de l'evolució de la consulta arreu del territori català on, al migdia, les dades de participació general eren aproximadament d'un 11%.


Alguns mitjans digitals s'han fet ressò de la consulta amb imatges de la jornada a Sant Feliu. En els següents enllaços hi podreu trobar imatges de la votació:





5 comentaris:

  1. 20 J, Comunicat de la Plataforma pel Dret a Dissentir:

    Sant Feliu DISSENTEIX!!! Ara i sempre!!!
    Visca el Poble, visca el Xobregat!!!

    Un 94,7 % de gent no pot equivocar-se!!!!

    Gràcies, moltes gràcies a tots i totes que amb dos dits de front s’han quedat a casa i no han participat en aquest ridícul espectacle promocionat pels pijos dels nostre poble.

    Tots junts ho podem dir ben alt: ENS LA SUA (i molt)!!!

    Sense voluntaris pijos, sense màfies (CiU, ERC,...), sense concerts de “cantaplastas” ni cumbitas, sense gastar un puto euro.... Ho hem aconseguit!!! I podem dir ben orgullosos: Sanfeta dissenteix!!!

    Visca el poble treballador, macarra i xarnego!!!

    PDT, Com va dir el genial Maki navaja: “La verdad jode pero curte”

    ResponElimina
  2. tus huevos gordos ahí!

    ResponElimina
  3. Secundo los dos comentarios, Sant Feliu ha decidido. NO a la independencia, NO a los polituchos que escudan en campañas como estas, NO a los despilfarros¡¡

    Visca el Ceny Catalá.

    ResponElimina
  4. Seny s'escriu amb "s"... visca la ignorància i la mala educació, senyors.

    ResponElimina
  5. Jaja. Donde ve usted la mala educación en el texto??
    En cambio en el suyo Si, habla de ignorancia (no le contradigo) y de mala educación, donde??

    8.67% de participación, le hacen perder los nervios a cualquiera. Esta disculpado

    ResponElimina